Kockáč Roka 2023

Kockáč Roka 2023 bol veľkým úspechom

V roku 2023 sme v rámci občianskeho združenia Kockáči organizovali nultý ročník súťaže Kockáč roka. Súťaž bola rozdelená do troch kategórií a troch kôl. Dokopy sa súťaže zúčastnilo viac než 850 žiakov stredných a základných škôl z celého Slovenska.

Súťažné kolá

Zorganizovali sme 3 súťažné kolá súťaže Kockáč Roka. Prvé dve vyraďovacie súťažné kolá prebiehali online, pričom do prvého kola sa mohol zapojiť ktokoľvek, kto spadal do príslušných kategórií. Do finále súťaže bolo pozvaných 27 súťažiacich z každej kategórie, z ktorých následne vzišli naši víťazi, ako aj absolútny víťaz Kockáč Roka 2023.

Ocenení

Súťaž Kockáč Roka 2023 nebola len o diplomoch a gratuláciach. 9 finalistov, ktorí skončili s najlepším výsledkom sme ocenili vecnými cenami. Hlavnou cenou bolo PlayStation 5, ktorá slúžila aj ako marketingovo atraktívny predmet a motivácia pre súťažiacich. Veríme, že vďaka nej sme dokázali výrazne zvýšiť počet registrovaných súťažiacich. Pre ďalšie miesta sme si pripravili notebooky, mobilné telefóny a bluetooth slúchadlá v celkovej hodnote 2,200€

Ďalší ročník

Napriek tomu, že sa jednalo o nultý ročník súťaže, považujeme našu súťaž za úspech. Po tom, ako sme videli, aký má naša činnosť dopad môžeme hrdo prehlásiť, že naša organizácia určite plánuje vytvoriť z tejto súťaže tradíciu a vrhnúť sa tak aj do tvorby ďalšieho ročníka súťaže. A kto vie, možno práve ty budeš ďalším Kockáčom Roka! Tešíme sa na Teba!